Help Terschelling !

Stem nu tegen de plannen !

Hoogbouw

Let op phishing site actief


Tot onze grote schrik zijn wij er achter gekomen dat iemand mails verstuurd uit naam van de website van Help Terschelling en verzoekt om geld over te maken. Een ieder die toch geld heeft overgemaakt word ten zeerste aangeraden aangifte te doen bij de politie.

Wij vragen U nooit om geld over te maken, let dus op en trap er niet in !

Aan alle Eilanders en Gasten van Terschelling
 

Lieve mensen, als de plannen van Segesta voor Hoogbouw aan het groene strand en nabij de Walvis er door gedrukt worden in de gemeenteraad van Terschelling, gaat er heel veel verloren!
 

Wij vragen jullie, steun ons massaal om aldaar tot fatsoenlijke laagbouw te komen. Laagbouw die recht doet aan de fantastische omgeving, recht doet aan alle gasten van de Walvis en aan onze bewoners van Oud-West Terschelling die ook geen Hoogbouw wensen.
 

Wilt U ons hierin steunen, klik "Steun ons nu" o.v.v. uw naam, plaats en email adres. Heeft U nog opmerkingen tot behoud van dit prachtige gebied, adviezen om ons te steunen vermeld ze a.u.b.
 

Informeer ook Uw familie, vrienden en vriendinnen om te reageren

namens de Walvis en de bewoners van Oud-West.
 

Neeke van Dieren,

Marleen Verhaagen,

John Bijlsma

R. Gorter

NB: Naam, plaats zijn verplichte velden, email hebben we later vervallen zodat dit niet nogmaals misbruikt kan worden

Aantal stemmen

27550

Nieuw in het dossier

Inderdaad beste mensen (eilanders en gasten), het is zover, onze strijd om het aanzicht van West-Terschelling, de leefbaarheid van onze Westhoek en de sfeer van het Groene Strand, met als kers op de taart het paviljoen de Walvis, ligt nu in de rode gevaren zone. Wij hebben alles uit de kast gehaald om deze nutteloze aantasting van een prachtig stuk Terschelling te voorkomen. Wij hebben het “in stilte” gedaan, want dat werkt zo goed en is zo fatsoenlijk, want de waarheid vertellen is helaas hard (en dat moet helaas meestal keihard gebracht worden) en dat hebben wij gedaan, in stilte, met zienswijzen enz., netjes dus, want anders ben je een hufter, wel “heel netjes” zijn wij nu in de hoek getrapt. Lees meer...

In de pers

Het is goed dit alles nog eens op een rijtje te zetten, opdat we niet vergeten, want een vos verliest wel zijn haren, echter niet zijn streken. Terschelling, het Groene Strand , ons mooie dorp zijn het waard om voor te strijden, wij blijven scherp want er is al genoeg verknoeid op ons prachtig eiland, dat moet afgelopen zijn !

Het verhaal

Segesta (projectontwikkelaar) denkt groot, denkt snel, zoveel mogelijk appartementen bouwen, daarbij worden ze gesteund door wethouder Spanjer, n.b. van Plaatselijk Belang, en ook nog een Terschellinger van geboorte. De skyline van West-Terschelling wordt definitief verknoeid, de omgeving van het rustieke paviljoen de Walvis met het prachtige duingebied, ook!

Steun ons nu !

Wij vragen om jullie steun! Help ons, zodat dit prachtige gebied niet verknoeid wordt.